Ja és possible inscriure’s en la setena Cursa Nocturna de L’Hospitalet que se celebrarà el 16 d’abril. Un any més, se celebraran dues curses de cinc i deu quilòmetres. Els organitzadors han adequat el recorregut de la cursa més llarga. Enguany passa més pel centre de la ciutat en lloc de per la zona industrial.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet escalfa motors. Qui vulgui ja es pot inscriure’s a les curses dels 5 i 10 quilòmetres. El preu és de 10 euros, a la de 5Km, pels propietaris del xip groc. 13 euros amb lloguer de xip blanc.

A la cursa de 10 Km, 12 euros per als propietaris del xip groc i 15 amb lloguer de xip blanc. En el moment de la inscripció es pot donar un euro solidari que es destinarà a l’IDIBELL, per l’estudi del càncer de mama.

La principal novetat enguany és el canvi de regorregut. La cursa de 5 quilòmetres manté el mateix circuit que anys anteriors, amb sortida i arribada a plaça Europa, passant per Santa Eulàlia (entre les vies principals es troben avinguda Carrilet i avinguda Amadeu Torner). Les novestat es troben en la cursa de 10 quilòmetres, que comparteix un tram amb la de 5 quilòmetres, però que després continuarà per l’avinguda Carrilet fins el barri Centre. Posteriorment la cursa passarà per Amadeu Torner, per Can Trias i pels laterals de la Granvia, fins arribar a la plaça Europa. 

Les inscripcions es faran a la web de la cursa o bé de forma presencial als poliesportius municipals, a GM Esports, a l’avinguda Carrilet, 214, i al Decathlon del Centre Comercial Gran Via 2. El mínim d’edat per participar és de 14 anys per la cursa de 5 quilòmetres i 16 per la de deu.

Les inscripcions a través del web finalitzaran el 13 d’abril, tres dies abans de la cursa. En cas d’arribar als 6.000 participants la inscripció quedarà automàticament tancada. Els corredors disposaran dels serveis habituals. Es reeditarà la festa post cursa amb un plat de pasta, refrescs i música en directe.

El corredor tindrà una borsa que inclou el dorsal, la samarreta i el xip blanc que ha de ser recollida a la Fira del Corredor. Enguany, el recorregut de la cursa de deu quilòmetres varia una mica. Els primers cinc quilòmetres són els mateixos que la cursa petita.