La 14a edició de la Cursa Nocturna de L’Hospitalet ha deixat un regust més que dolç. 6.500 inscrits, més de 5.000 participants arribats a meta i un ambient de luxe en una prova que continua consolidant-se com una de les curses populars per excel·lència del calendari català.

I a més, des del punt de vista competitiu, també va tenir rècord. Pol Seriñana va aturar el rellotge en 30 minuts i 55 segons en la cursa masculina dels 10 kilòmetres, el que significa la millor marca de la història de la competició. També en 10 km, en categoria femenina, la guanyadora va ser Garazi Karrera. La competidora basca va completar la cursa en 37 minuts i 27 segons.

En la competició de 5 km, Marc Espinar va resultar el guanyador entre els nois, amb un temps de 15:02, mentre que la categoria femenina va tenir a una hospitalenca com a dominadora. Sandra Sancho, natural del barri de Santa Eulàlia, va creuar la meta amb un temps de 18 minuts i 21 segons.

Més enllà de la competició, la Cursa va tornar a destacar pel gran ambient viscut. Milers de participants, música en directe i festa final que va tornar a tenir la millor de les rebudes per part de tots els participants. Hores abans, la cursa infantil va reunir prop de 500 infants, en una competició que també s’enforteix any rere any.