La Colla Jove de L’Hospitalet va celebrar aquest diumenge el seu 23è aniversari, amb una jornada castellera a la plaça Francesc Macià de Santa Eulàlia.

La colla va fer un pilar de quatre aixecat per sota, un intent desmuntat de tres de sis amb el pilar, un tres de sis descarregat, un tres de sis amb el pilar descarregat, un intent desmuntat de dos de sis i, finalment, un pilar de quatre descarregat.

La jornada va comptar també amb la presència de dues colles més, els Castellers del Prat i els Vailets de Gelida. Com sempre, el bon ambient i la germanor van ser la constant entre tots els grups, en una matinal calorosa però que va atreure força gent per veure castells en directe.

Entre els responsables de la Colla Jove de L’Hospitalet, satisfacció per l’aniversari i una crida per atreure encara més persones al grup per “créixer a nivell de gent i a nivell tècnic”, explica Rubèn Gallifa, cap de colla. El sotscap, Marc Casadó, anava més enllà i explicava tot allò positiu que té el món casteller: “Té un component molt elevat de passar-s’ho bé. Com més gent diversa pugui haver-hi, de qualsevol origen o edat, sempre és molt millor per poder compartir aquestes experiències”.