La Cofradia Virgen de la Amargura ha presentat el cartell de la Setmana Santa d’enguany. Les imatges de Jesús i la Verge sortint junts en processó són les protagonistes. El cartell compta amb dos símbols imprescindibles d’aquesta celebració que recorda la passió, la mort i resurrecció de Crist.

Joaquin Cabello, hermano mayor de la confraria ha explicat que “el cartell és una fotografia de l’any passat de quan les dues imatges van sortir juntes en un sol pas. El motiu de que processin juntes és la falta de costaleros“.

Segons Cabello, “la majoria de les confraries de Catalunya estem patint la falta de portants. No hi ha afició ni devoció entre els joves. Cada cop tenim menys gent per treure les imatges al carrer”.

De la seva banda, Manuel Martínez, rector de la parròquia Mare de Déu dels Desemparats, ha destacat el significat que tenen aquestes dues imatges per als feligresos i per als veïns i veïnes dels barris de Collblanc i la Torrassa.

Segons Manuel Martínez, “sobretot a nivell de fe, aquestes dues imatges motiven i enforteixen als feligresos. El Dissabte Sant i la processó de la Cofradia de la Virgen de la Amargura omplen als veïns i veïnes de Collblanc i la Torrassa de fe i esperança”.

És el sisè any que la Cofradia de la Virgen de la Amargura sortirà amb les seves imatges en processó el Dissabte Sant pels barris de Collblanc i la Torrassa. Els germans de la confraria afronten amb moltes ganes el moment de sortir amb el pas. Més de 300 persones formen part d’aquesta confraria que té la seva seu a la parròquia de la Mare de Deu dels Desemparats.