Per sisè any, la Cofradia de la Amargura ha recorregut els carrers dels barris de Collblanc i la Torrassa. Les imatges de la Virgen de la Amargura i del Santísimo Cristo del Perdón Despojado de sus Vestiduras han estat els protagonistes d’una processó que, com cada any, ha sortit en Dissabte Sant.

El recorregut de la processó ha estat l’habitual, sortint des de la Ronda de la Torrassa i passant per carrers importants del districte, com Santiago Apóstol, Progrés i la Plaça Espanyola, amb l’església de la Mare de Déu dels Desemparats com a punt important del pas. També sempre és especial el moment en el qual la processó passa pel casal de gent del carrer Santiago Apóstol.

Enguany, les dues imatges han mostrat diferents novetats, com quatre fanals per al pa del Crist, dos fanals de guia en plata per al cos de natzarens de Crist, quatre faldons del pas de la Verge, quatre respiradors del pas de la Verge i una corona nova per al Crist.

La Cofradía de Penitencia del Santísimo Cristo del Perdón Despojado de sus Vestiduras y María Santísima de la Amargura compleix deu anys aquest 2024. És per això que no es descarta fer algun acte a la tardor, quan es complirà la dècada de vida.