La Cofradia 15+1 és una referència pel que fa a les processons de la Setmana Santa. Milers de persones segueixen els seus passos i ara han decidit treure un DVD amb els millors moments de les processons. Són 400 unitats amb un preu de 10 euros que es poden adquirir a la seu de l’associació i a la plaça de la Bòbila.

La Cofradia 15+1 fa un pas més enllà. Les seves processons queden immortalitzades a partir d’ara en DVD. Són 400 unitats que ja estan a la venda a la seu de l’Associació i al local de la plaça de la Bòbila.  Qui vulgui adquirir el DVD ho podrà fer de quarts de set a quarts de nou del vespre a la seu del carrer Molí i tots els dies al local de la plaça de la Bòbila a un preu de 10 euros.   

El DVD mostra el resum més destacat de les processons i els moments més emotius dels passos que la 15+1 treu al carrer durant tota la Setmana Santa. Un munt de gent segueix amb emoció l’entrada del Crist a Jerusalem,la Mort, la Passió i la Resurrecció de Jesucrist. 

La iniciativa va sorgir arran de la idea d’un membre de la Cofradia expert en el món audiovisual i que va creure oportú que una de les Setmanes Santes més multitudinàries quedessin immortalitzades en vídeo.

Les processons de la 15+1

Les processons de la Cofradia 15+1 són laiques i no surten des d’una església com passa habitualment. El seguiment és massiu any rere any i destaquen per la vistositat dels passos, les saetes que es canten al llarg del recorregut i el sentiment cristià i marià que es desprèn en els dies més importants de la litúrgia cristiana.

 La Cofradia treu al carrer passos de la Borriquita, el Jesús Captiu, la Mare de Déu del Dolors, La Verge de la Soledat, Jesús el Natzarè, el Crist de l’Expiració, el Sant Sepulcre i el Crist Ressuscitat.