La Cofradia 15+1 ha presentat en comunitat el cartell per la Setmana Santa d’aquest any, juntament amb el programa i números musicals que han amenitzat l’acte, dut a terme al Teatre Joventut. L’esdeveniment ha començat davant del teatre, on l’Agrupación Musical 15+1 ha tocat diferents peces musicals al carrer, així com han mostrat la seva roba de centurions romans. Els veïns dels blocs propers han aprofitat per mirar des dels balcons, així com les persones que passejaven pel carrer Joventut, que també han observat encuriosides el número preparat per la cofradía.

“Avui hem organitzat el cartell anunciador de la Setmana Santa i també el pregó, que obre les portes de la setmana gran de L’Hospitalet. Nosaltres ho vivim com si fos el primer any, amb molta intensitat. Els veïns ens donen el seu suport, portem 47 anys i es patrimoni de L’Hospitalet”, ha declarat Felipe Navarro, president de la Cofradía 15+1.

A més a més, aquest any aprofitaran per presentar algunes novetats com la restauració d’alguns estris emprats durant les processons o la renovació de vestimenta d’algunes de les imatges que també surten al carrer.

A l’interior del teatre, l’Agrupación Musical 15+1 ha tornat a actuar, aquest cop sobre l’escenari, amb una escenografia que incloïa una creu i que estava dedicada a dos membres de la cofradía que van morir fa un parell de mesos i que s’ha retut record durant la celebració de l’acte.

Els encarregats de fer la revelació del cartell han estat el mateix president de la cofradía, Felipe Navarro i el tinent d’alcaldia de Serveis a les persones, David Quirós. Ambdós han retirat el vel que cobria el més esperat de la jornada, el cartell anunciador d’aquest any. La Setmana Santa del 2024 anirà des del dia 24 de març fins al dia 31 de març.