Televisió L’Hospitalet i L’Hdigital ofereixen en directe, a partir de les 17.30 hores, un programa especial per seguir la Cavalcada dels Reis de l’Orient 2024 a L’Hospitalet.

El programa farà un seguiment intensiu de la comitiva reial al llarg del tot el recorregut fins a la plaça de l’Ajuntament. També tindrà entrevistes a peu de carrer amb el protagonistes de la jornada. A més, oferirà una entrevistat en exclusiva amb Ses Majestats.

Durant la Cavalcada, el programa informarà en tot moment de on es troba la capçalera de la comitiva reial perquè tothom pugui programar el moment en què dirigir-se al recorregut. De la mateix manera, també s’informarà de possibles incidents o canvis en cas de pluja.

Seguiment a L’Hdigital i a xarxes

L’Hdigital també farà un seguiment en temps real de l’arribada dels Reis i del recorregut, amb informació de servei i imatges.

De la mateixa manera, els perfils de Facebook, Twitter i Instagram oferiran informació al minut i vídeos i fotografies del seguici reial.

Missatges al perfil d’Instagram

Una de les novetats d’enguany és que s’ofereix el perfil d’Instagram de L’Hdigital (@lhdigital_h) perquè els veïns enviïn preguntes per privat sobre la Cavalcada.

El programa, a la carta

Un cop finalitzi la Cavalcada, el programa de Televisió L’Hospitalet es podrà veure a la carta a L’Hdigital, a la secció Cavalcades, on també es poden consultar programes d’edicions anteriors.