L’Hospitalet ja està en marxa per rebre un any més, la nit del 5 de gener, els Reis de l’Orient amb la tradicional cavalcada que tornarà a omplir els carres i places, en un dels esdeveniments més multitudinaris de l’any a la ciutat.

Durant els propers dies començaran a preparar-se les carrosses reials que hauran de portar ses majestats durant el recorregut que com cada any sortirà des de la plaça de Francesc Macià.

A més el patges i patgesses reials ja comencen a arribar a la ciutat per començar a recollir les cartes de desitjos dels nens i nenes.

Televisió L’Hospitalet i L’Hdigital també ultimen els preparatius per oferir en directe la cavalcada. El programa especial començarà a les 17.30 hores i seguirà tot els recorreguts dels reis des de la sortida del seguici a la plaça Escorça fins l’arribada a la plaça de l’Ajuntament. Durant el programa connectarem a peu de carrer amb els protagonistes i us informarem en tot moment dels detalls del recorregut. També hi haurà sorpreses.

Enguany durant el programa, es podran fer preguntes sobre la cavalcada a través del perfil de L’Hdigital a Instagram.

Recorregut 2024
Recorregut 2024

A partir d’aquest dimecres, 27 de desembre, i fins el 4 de gener, el Campament Reial tornarà a instal·lar-se al parc de les Planes amb les tres carpes reials: la de Melcior (que prové de les faldes de l’Himàlaia), la de Gaspar (que prové de les terres més àrides de l’Orient) i la de Baltasar (que prové de l’Àfrica). A dins hi trobarem els patges reials que preparen l’arribada dels Reis al campament i al costat de les carpes, l’estel, les cartes, els regals, el carbó i els caramels.