S’acosta la Diada de Sant Jordi i us volem fer a mans algunes recomanacions que ens han fet algunes llibreries de la ciutat. I encetem aquesta secció a la Casa del Llibre del centre comercial Gran Via 2, on ens han posat el focus sobre una nissaga de molt d’èxit d’una família nord americana i les seves alegries, misèries i lluites de poder. I també sobre un títol que aborda un dels temes de moda, sobre tot, després del tràngol de la pandèmia: la salut mental i el benestar emocional.

Blackwater, Michael McDowell, Blackie Books

Es tracta d’una saga que recorre durant més de cinquanta anys la història d’una família d’un poble d’Alabama: les seves històries, les seves aliances, els seus maquiavèl·lics plans per conservar el poder. Una novel·la de to èpic i atmosfera sobrenatural que ha porta sis entregues.

Recupera tu mente, reconquista tu vida, Marian Rojas Estapé, Planeta de Libros

És possible evitar el ritme frenètic que portem? Aquesta pregunta és una de les que ens ajuda a respondre aquest títol. En l’era de la immediatesa i la cultura de la gratificació instantània, l’autora dóna pautes per parar atenció a allò realment important, per aprofundir en aquells aspectes que ens han de permetre recuperar la capacitat d’atenció i concentració.

A la Casa del Llibre també creuen que una bona opció de Sant Jordi és Lliçons de química, de Bonnie Garmus, Penguin Llibres, Salamandra, una història que combina empoderament femení, ciència, relacions sentimentals i programes de TV.

Si encara no heu decidit quin llibre -o llibres- regalareu aquest Sant Jordi, al llarg d’aquesta setmana també uns farem arribar els suggeriments, de ficció i no ficció, d’altres llibreries de la ciutat, com Perutxo Llibres, Abacus i Espai Llavors.