Recta final per a l’arribada a l’Hospitalet d’’Alegría’, l’espectacle segurament més icònic del Cirque du Soleil, que es podrà veure a la ciutat a l’esplanada de la Feixa Llarga, a partir del 20 de març i fins al maig.

No hi ha circ sense carpa. Una seixantena d’operaris i operàries han hissat la carpa, tot col·locant més de 100 puntals d’una estructura circular de 20 metres d’altura i 50 metres de diàmetre i amb capacitat per a 2.600 persones.

La reestrena d’aquest espectacle que el Cirque du Soleil va presentar l’any 1994, i que ha girat per tot el món, serà el 20 de març i comptarà amb una cinquantena d’artistes de 19 països diferents.

Hi haurà novetats significatives, com nou disseny de l’escenari i de la il·luminació i també noves acrobàcies. Francis Jalbert, publicista d”Alegría’ ha indicat que és “una re imaginació del muntatge original, però mantenint l’esperit d”Alegría'”.

Les feines duraran encara una setmana perquè, a més de la carpa, ‘Alegria’ mou 2.000 tones de material. Segons Francis Jalbert, Cirque du Soleil valora l’espai de la Feixa Llarga “un espai increïble perquè cal tenir en compte que necessitem 51 metres de diàmetre”.

Jalbert ha afegit que “venim a L’Hospitalet des de fa uns anys i és una gran responsabilitat per a nosaltres agradar al públic. N’estem molt feliços de venir”.

‘Alegría’ es podrà veure a L’Hospitalet fins al maig. La lona de la carpa és blanca per mitigar la calor.