Els comerciants de proximitat de L’Hospitalet no estan tenint unes vendes com les que s’esperaven en la campanya nadalenca. A l’Entrevista de l’Informatiu hem parlat amb la Marisa Pozo, presidenta de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases-Can Serra. Ha dit que “estem en auge ara mateix respecte a altres moments de l’any però les vendes estan fluixes en comparació a anys anteriors”.

Pozo ha reconegut que “molta gent compra a darrera hora però el conjunt no és massa reeixit. Les vendes online ens fan molt de mal tant en aquesta campanya com en anys anteriors. Durant la pandèmia el comerç de proximitat et donava la seguretat de tenir a prop de casa allò que necessitàvem però ara ja s’ha perdut.”

Les grans plataformes s’imposen sense pal·liatius

Marisa Pozo lamenta “com ara es vol immediatesa i els moments d’oci es dediquen a altres coses però no a anar al comerç més proper. No podem competir amb les grans plataformes ni ser competitius davant d’elles. S’han creat plataformes petites però no podem fer ombra a les grans. Malauradament no tenim un referent”.

Una altra qüestió polèmica és la presència de mercats ambulants a la Bòbila. La presidenta de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases-Can Serra ha assenyalat que “aquest problema no segueix igual però encara hi són. Es posen en diferents llocs i malgrat les actuacions policials hi continuen i no podem eradicar-lo”.