L’artista resident a la galeria Tangent Projects, Maíra das Neves, explora la noció de temps en l’àmbit laboral. I ho fa a la mostra “Intermitent” que es pot visitar fins al 5 de desembre i que forma part del Festival Loop City Screen Barcelona.

En el dia a dia ens movem segons calendaris i horaris que ens dicta el món laboral. Se’ns imposa un ritme accelerat  que sovint fa que canviï la nostra fisiologia adaptant, per exemple, els ritmes del son i de digestió. L’artista brasilera Maíra das Neves alerta sobre aquest sometiment a l’exposició “Intermitent”.

L’exposició consta d’un videoassaig on l’artista s’ha penjat una càmera al pit per seguir el seu dia a dia i ens mostra el trànsit entre els espais de treball i d’oci. També d’un conjunt de 22 aquarel·les distribuïdes a mode de calendari laboral. Cada una d’elles té una gran part de superfície negra que representa la feina i una petita zona de llum i color que fa al·lusió al temps lliure.

La darrera peça de l’exposició és un autoretrat que Maíra das Neves va fer fa 20 anys quan va acabar la universitat. En ell s’aprecia el pas del temps i es plasma com en l’era industrial, el temps i la força física s’intercanvia per un sou.