Existeix la falsa creença que a l’estiu no es poden menjar plats calents. De fet, no existeix cap estudi científic que ho certifiqui. Això ho saben bé els amants de la gastronomia gallega, que no perdonen un bon caldo gallec o un garró de porc encara que estiguem a finals del mes de juliol.
Des dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet hem pogut comprovar com la gran majoria de restaurants de la ciutat mantenen a la seva carta tot l’any. Potser sí que introdueixen plats més frescos com el gaspatxo o el meló amb pernil, però l’essència de les seves cuines es manté. Bàsicament perquè la clientela ho vol així. Un clar exemple és el restaurant O’Chispa, ubicat al barri de les Planes. En un dia entre setmana qualsevol, les seves taules son plenes des de dos quarts d’una del migdia. Clients que venen atrets per la gastronomia gallega disposats a gaudir de plats ben elaborats. I és que L’Hospitalet pot presumir de tenir una àmplia oferta gastronòmica, rica i molt variada. La seva multiculturalitat permet poder degustar una gran varietat de plats.
