Obrim les portes del Districte Cultural per conèixer La Bayka. Un espai independent situat al barri de Santa Eulàlia que promociona i fomenta la creació de les arts escèniques. I ho fa a través de la companyia de teatre d’objectes amb el mateix nom i també oferint espais de residència per a artistes i per a la realització de tallers.

L’Aleksandra Muchin i el Mauricio Riobó van trobar el local on han muntat La Bayka al barri de Santa Eulàlia al 2018. Van estar gairebé un any treballant-hi perquè estava en molt males condicions. Finalment, van poder crear un espai per acollir La Bayka, una companyia de titelles i teatre d’objectes. I no només això, sinó que el lloc els va inspirar per acollir altres activitats com tallers i residències d’artistes.

La Bayka companyia teatral està formada per Mau Teatro i la Cía. Ola Muchin. Han creat diversos espectacles utilitzant tècniques diferents com els titelles de taula i habitats, el teatre d’objectes, el teatre en miniatura i, la més recent, el teatre d’ombres. L’Ola i el Mau també tenen un petit taller on confeccionen el seus propis titelles.

La nova producció de La Bayka és diu El planeta perdido i planteja una crítica a la relació de la nostra civilització amb la natura. Altres muntatges de la companyia són El Cuentacaminos. Las fantásticas historias de Barnabás, Fofi el Cachorro, Kukuryku, Myrmekodia, El Anillo i Mortis Show.