La Cursa Nocturna de L’Hospitalet exhaureix dorsals amb la participació de 6.500 runners. La 14a edició bat rècord històric d’inscrits i esgota inscripcions a dies de la carrera. Una edició que abans d’iniciar-se ja és un rècord: mai s’havien inscrit tants persones per participar en el 5K,10K i Curses infantils.

De fet, durant la tarda de dimarts 9 d’abril es va notificar que les inscripcions estaven exhaurides, una situació inèdita en la cursa i que farà que aquest any ho hi hagi dorsal d’última hora disponibles a la Fira de la Cursa, que com cada any, tindrà lloc a Gran Via 2.

Des de l’organització celebren l’èxit d’aquesta edició, que veu reflectida la feina de totes les persones implicades, organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, i l’aposta de l’Ajuntament de L’Hospitalet per impulsar l’esport a tots els nivells i vincular-ho amb la solidaritat.

Enguany la cursa recapta fons per a la  Gasol Foundation , que té la missió de reduir les xifres d’obesitat infantil a través de la promoció de l’esport i l’activitat física, l’alimentació saludable, el descans de qualitat i el benestar emocional de nens, joves i famílies. Uns valors molt compartits per la Cursa Nocturna, on un any més petits podran participar a les Curses Infantils de manera gratuïta prèvia inscripció, també exhaurides.