La Muestra de Baile Flamenco Ciutat de L’Hospitalet porta a escena el 27 de desembre a la ballarina Karime Amaya, néta de la genial ‘bailaora’. L’esdeveniment l’organitza l’Asociación Cultural Andaluza

L’Asociación Cultural Andaluza ret el seu particular homenatge a Carmen Amaya amb la Muestra de Baile Flamenco Ciutat de L’Hospitalet que té lloc el 27 de desembre al Centro Cultural Claveles.

Amb entrada gratuïta a partir de les 20.30h, els aficionats als ball flamenc estan convidats a una espectaculat vetllada que s’iniciarà amb la conferència de Francisco Hidalgo sobre Carmen Amaya, titulada Rumor de agua y fuego.

Durant la mostra actuarà Karime Amaya, neboda néta de Carmen Amaya, nascuda a Mèxic i que ha actuat per tot el món, des de Nova York a Tòquio.

L’acompanyaran al cant Joaquim ‘el Duende’ i Sara Flores; a la guitarra, Santiago i Tati Amaya, i al compàs, Mercedes Amaya.

Els assistents podran veure també una exposició fotogràfica sobre Carmen Amaya. Mujer y Artista, al mateix Centro Claveles (c. dels Claveles, 2-4, de la Florida).