Juan Luis Giménez de Cisneros, expresident del Club de Beisbol i Softbol Hèrcules L’H, va rebre una de les Mencions Especials de la darrera Nit de l’Esport. Un guardó en reconeixement a la seva tasca esportiva i social al llarg de 26 anys. En el programa “L’H en Joc” de Televisió L’H va repassar la seva trajectòria. 

Pràcticament mitja vida dedicada al beisbol i el softbol. Juan Luis Giménez de Cisneros ha estat 26 anys com a president de l’Hèrcules L’H. Un càrrec que va deixar l’any passat i que ha valorat de manera molt positiva, sobretot per haver aconseguit mantenir amb vida l’entitat tot i els molts entrebancs.

L’Hèrcules L’H espera des de fa temps l’execució del nou camp de beisbol que s’ha de construir a la Feixa Llarga, on actualment hi ha el camp. Una reivindicació que considera que s’ha de negociar amb intel·ligència. D’altra banda, Giménez de Cisneros ha posat en valor la tasca d’integració social que sempre s’ha desenvolupat al club amb les comunitats centroamericanes i caribenyes.

L’Hèrcules L’H, que té el seu origen a Barcelona, és el club de Beisbol més antic d’Espanya amb 83 anys d’història.