La temporada passada, l’AESE canviava el tradicional torneig infantil masculí per un de cadet, fugint així de la coincidència amb la Minicopa Endesa. Aquest any, l’entitat ha volgut fer un pas més i ha afegit la primera edició del torneig júnior femení. D’aquesta forma, els Poliesportius municipals de Santa Eulàlia i Gornal es van omplir durant tres dies de bàsquet base del més alt nivell.

En categoria júnior femení el campió va ser el Joventut de Badalona, que va superar a la pròrroga a l’Estudiantes de Madrid. La Penya, durant bona part del duel per darrere, va ser capaç de donar la volta al marcador i acabar imposant-se per 77 a 71. El tercer lloc va ser per al Femení Sant Adrià mentre que en quarta posició va acabar el Manresa. Els dos conjunts júniors de l’AESE van acabar en cinquè i sisè lloc.

Quant als premis individuals, la millor jugadora del torneig va ser Sara Okeke Hamilton, de l’Estudiantes, mentre que el guardó a millor entrenador va recaure en Jordi Guarch, del Joventut. La campiona del torneig de triples va ser Leire Martínez, de l’AESE “1”, mentre que Irene Ronda, de l’AESE “A”, va ser seleccionada com a millor jugadora local.

Classificació i premis 1r Torneig júnior femení “Ciutat de L’Hospitalet”

 1. Joventut de Badalona
 2. Estudiantes
 3. Femení Sant Adrià
 4. Manresa CBF
 5. AESE “A”
 6. AESE “1”
 • Millor jugadora: Sara Okeke Hamilton (Estudiantes)
 • Millor entrenador: Jordi Guarch (Joventut)
 • Campiona torneig triples: Leire Martínez (AESE “1”)
 • Millor jugadora local: Irene Ronda (AESE “A”)

El Barça, superior a la categoria cadet masculí

La categoria cadet masculí va tenir un gran dominador, el FC Barcelona. Els blaugranes van ser molt superiors durant tot el torneig i la final no va ser una excepció. 108-53 davant el Joventut per aixecar el títol. Manresa va acabar en tercer lloc mentre que els italians de l’Orange Bassano van ser quarts. Els dos equips de la ciutat, CB L’Hospitalet i AESE, van finalitzar cinquens i sisens respectivament.

Mohamed Dabone, del FC Barcelona, va ser seleccionat MVP del torneig i Hèctor Sánchez, del Joventut, millor entrenador. Un altre integrant de la Penya, Elyjah Rebetez, es va imposar al concurs de triples mentre que el guardó per al millor jugador local va ser per a Gabriel López, de l’AESE.

Classificació i premis 2n Torneig cadet masculí “Ciutat de L’Hospitalet”

 1. FC Barcelona
 2. Joventut de Badalona
 3. Bàsquet Manresa
 4. Orange Bassano
 5. CB L’Hospitalet
 6. AESE
 • Millor jugador: Mohamed Dabone (FC Barcelona)
 • Millor entrenador: Hèctor Sánchez (Joventut)
 • Campió torneig triples: Elyjah Rebetez (Joventut)
 • Millor jugador local: Gabriel López (AESE)