L’exregidor per CiU, Josep Maria Huguet, ha estat elegit nou president del Consell de Síndics de L’H, un òrgan consultiu del govern local integrat per antics regidors i regidores del Consistori. D’aquesta manera, el també delegat a la ciutat del Gremi d’Hotels de Barcelona i directiu del Centre d’Esports L’Hospitalet, substituirà a l’anterior presidenta Mercè Olivares.

Josep Maria Huguet ha comentat al programa Veïns dels Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet que el Consell de Síndics vol tenir més visibilitat, com ara aparèixer al web de l’Ajuntament, i també aportar la seva experiència en benefici de la ciutat. “Tinc la il·lusió de poder donar-li més visibilitat a aquesta associació, que en realitat és una peça important dins de la ciutat, ja formem part de la seva història i del seu creixement en l’època democràtica”, ha afirmat el nou president.

Una altra proposta que vol tirar endavant el Consell de Síndics passa per atorgar, cada any, un premi a un ciutadà o ciutadana que reconegui la seva tasca en favor de la millora de L’Hospitalet. “Volem que la persona sigui anònima, però que amb la seva feina estigui ajudant al conjunt de la ciutat”, ha explicat Josep Maria Huguet.

Josep Maria Huguet va ser regidor per CiU entre el 1987 i el 1995. És el quart president del Consell de Síndics des que es va fundar fa 12 anys. Les anteriors presidències les han ocupat Mercè Olivares, Celestino Corbacho i Santi Ballesté.