El president del CE L’Hospitalet Miguel García ha fet un intercanvi de cromos per intentar redreçar el futbol base de l’entitat. José Luis Garcia, un home que ja ha treballat en el club, substitueix en la direcció del futbol base al destituït Eusebi Corpa.  

José Luís García, vinculat en els últims anys al RCD Espanyol, és el nou màxim responsable del futbol base de l’entitat en substitució d’Eusebi Corpa, destituït per la Junta Directiva del club. José Luís García també dirigirà el Juvenil de Lliga Nacional amb la destitució de Rafa Porras. L’Hospi juvenil és novè a nou punts de les places d’ascens a la Divisió d’Honor.

José Luís García ja va fer aquestes mateixes funcions ara fa cinc temporades i fins i tot va dirigir el primer equip, en substitució de Andrés García Tebar, en la trista temporada del descens a Tercera Divisió (2007-2008) “l’Hospi és molt especial per a mi. Intentaré redreçar el futbol base, i més enllà dels resultats, el gran objectiu és nodrir el primer equip amb nanos de la casa.”

En la seva marxa, Eusebi Corpa ha acceptat la destitució “no la comparteixo però l’accepto, és una decisió de club” i ha tingut bones paraules cap a la institució “jo sempre portaré l’Hospi al meu cor”.