Jordi Archilla deixa la banqueta de l’AECS. El fins ara entrenador del primer equip femení de l’entitat marxa del conjunt hospitalenc després de tres anys a la 2a divisió nacional de futbol sala.

I ho fa amb la sensació de feina ben feta. Tres salvacions, cada cop amb més facilitat, una final de Copa Catalunya i una última temporada en la qual s’ha tingut opcions, fins i tot, d’entrar als play-offs d’ascens. “Porto tres anys ja i això és molt desgast. Tot té el seu cicle i el meu acaba aquí”, explica Archilla.

En el record d’aquestes tres temporades, sens dubte, la final de Copa Catalunya disputada el passat mes d’agost. No va poder ser i Les Corts, rival superior, es va endur el partit, però segurament va ser la culminació del projecte de l’AECS femení: “Competir per un títol, en una gran final… va ser un dels grans moments. Com també l’inici d’aquesta temporada, les moltes jornades que hem sigut líders”, recorda Jordi Archilla.

Qui també deixarà l’AECS és el director tècnic i entrenador del primer equip masculí, Sergio Lamaña. D’aquí a pròximes setmanes se sabrà qui ocuparà les dues principals banquetes de l’entitat hospitalenca.