Obrim les portes del Districte Cultural per conèixer a Cló Quintero. Una dissenyadora de joies que va arribar a l’espai La Terca fa dos anys decidida a passar pàgina d’una feina que la mantenia lligada davant d’un ordinador durant 8 hores al dia. Ara, dissenya peces de fusta i plata que connecten amb la natura.

Després d’estar 20 anys treballant en el món de la publicitat i el disseny gràfic, Cló Quintero va tenir la necessitat urgent de passar pàgina i de reconnectar amb el món de l’art des d’allò material. Aquesta artista xilena té una relació molt estreta amb la natura i ha decidit bolcar tota la seva creativitat a través del disseny de joies de fusta i plata.

Les peces de Clo Quintero ens demostren que una joia és molt més que alguna cosa que brilla. “Quan tu trobes una cosa orgànica on la bellesa ja és per si sola, no la vull intervenir”, explica Quintero que només aplica alguns detalls a la peça per tal que sigui portable.

Des del seu estudi a La Terca, dins la nau Tonalh, Cló Quintero fa una crida a aturar-nos i mirar el nostre entorn. “Tenim hores excessives de feina que ens impedeixen mirar, observar, aturar-nos i apreciar l’entorn i omplir-nos més de poesia que de xarxes socials.