El president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Joan Soler, ha demanat que les pimes tinguin mes presència en la contractació pública perquè creu que no estan del tot representades en els contractes que signa l’administració. El representant d’una de les patronals del territori també ha donat el seu punt de vista pel que fa a l’ampliació de l’aeroport del Prat.

Fent un repàs de l’actualitat econòmica i empresarial, a l’entrevista de l‘Informatiu de TV L’Hospitalet, Joan Soler ha també ha recordat que la indústria està en un procés de transformació i cal fer un acompanyament en aquest canvi “és una transició tant de model productiu com també d’ubicació, perquè el Baix Llobregat s’està especialitzant en certes zones en àmbits més industrials, i altres, com la zona del delta, en activitat logística, o L’Hospitalet en indústria del turisme o sector biomèdic”.

Pimec destacat el paper de l’aeroport del Prat com element estratègic de connexió, en aquest sentit, Soler ha assenyalat que cal plantejar un model integrat, que compti amb tot el territori, “tenim capacitat en altres aeroports a Girona, Reus i Alguaire, i l’AVE també ha de jugar un paper important, tenim totes aquestes peces que cal endreçar”.

Joan Soler també creu que els poligons d’activitat ecnòmica necessiten d’unes bones infraestructures “perquè els seus recursos, que són mercaderies i treballadors, puguin circular d’una manera sostenible i segura i aquí cal que s’abordi la conectivitat, perquè molts d’elles tenen carències importants”.