La salvació esportiva del CB L’Hospitalet ja és un fet però ara, com ha passat en els darrers anys, comença la cursa per intentar tenir els recursos suficients. La temporada passada es va aconseguir sortir a LEB Plata sobre la botzina i aquest any sembla que la història podria ser similar.

“Amb Sandá Electroclima estem buscant nous patrocinadors i esperem que surti bé”, explica Joan Ramon Patón, president del CB L’Hospitalet. “Però la situació actual, si no hi ha un altre ingrés, és que hauríem de vendre la plaça. No renunciar, ja que això ens faria perdre dues categories”, afegeix.

Un cop es tingui resolta la categoria, tocarà confeccionar la plantilla i cos tècnic. El primer que s’hauria de decidir és si segueix l’entrenador del primer equip, Claudio Jorquera. “No s’ha parlat d’aquest tema en Junta encara. Ho hem de decidir encara però també depèn de la categoria. Però en dues o tres setmanes hauria d’estar tancat”.

La temporada del primer equip del CB L’Hospitalet ja ha acabat però molts equips base encara estan en marxa. El cadet masculí, per exemple, disputa aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de la categoria contra Barça, Joventut i Manresa.