Amb més de 50 anys damunt dels escenaris, Joan Pera és un dels actors més reconeguts de casa nostra. Ha fet teatre, cinema, doblatge i va ser la primera cara que va aparèixer a TV3. Han estat anys de passió pel drama, la tragèdia i, per damunt de tot, la comèdia.

Ara, aterra a l’L’Hospitalet amb el monòleg ‘Una estona amb Joan Pera’ que es pot veure aquest divendres 21 de juny a l‘Auditori Barradas. Una estona durant la qual repassarà la seva trajectòria en clau d’humor, resseguint les situacions més inversemblants i divertides.

Joan Pera va debutar com a actor professional al 1965 amb ‘Prohibido suicidarse en Primavera’, però abans havia fet un munt d’obres com a actor amateur.  ‘Pels que hem fet teatre amateur, és una experiència de vida continua, d’ensenyament i d’aprenentatge”, explica Joan Pera durant una entrevista al programa Taquilla Inversa.

L’actor és també partidari d’introduir el teatre a les escoles ja que “el comunicar tant directament amb la gent et dona una vivència que no te la dona ningú”.  I és que la clau de l’èxit per Joan Pera és la proximitat amb el públic. “Em queda fer aquella funció que agradi a tothom” acaba dient Joan Pera.

Compra la teva entrada per Joan Pera fent clic aquí.