La pallassa, cantant, compositora i monologuista Núria Clotet aterra aquest dijous 27 de juny a les 20 hores als Jardins de Can Sumarro amb l’espectacle ‘Jo i la meva futura jo’. El show que forma part de les activitats del Summer Experience.

En aquest muntatge, Clotet s’expressa entre cançons i reflexions per compartir una proposta vitalista i divertida i, sobretot, sanadora.  La Núria no està sola a l’escenari sinó que, de tant en tant, es transforma en la Patri Arcadas. “És la funcionària de l’univers en pujades i baixades de dones a la terra” explica Clotet, que remarca que és un personatge ‘bastant volat que és molt estimada perquè treu ferro  a tot el tema de creixement personal i espiritualitat”.

La Patri Arcadas acompanya a la Núria Clotet des de l’any passat en els seus espectacles i també a les xarxes socials. Amb ella al costat, Clotet puja a l’escenari per parlar de feminisme però ho fa amb una proposta vitalista, divertida, sanadora i evitant tensions i conflictes.

Núria Clotet fa més de 15 anys que puja als escenaris. La pandèmia, però, vas ser un punt d’inflexió que la va ajudar a redirigir la seva trajectòria apostant per l’empoderament i l’humor sanador.