El Grup de Botigues del Centre i Sant Josep, té nou president, Javier Picornell, de l’acadèmia Nubotica. La creació d’una app o videojoc per potenciar la compra en les botigues d’aquests dos barris és un dels principals reptes de futur que afronta la nova presidència.

Captar gent jove mitjançant apps i videojocs online, sense deixar de banda les promocions tradicionals com els sortejos o les activitats infantils. Aquest és el principal objectiu de Javier Picornell, nou president del Grup de Botigues del Centre-Sant Josep.

La primera de les iniciatives que ja està en marxa és la creació d’una app/videojoc que permetrà guanyar punts quan es fan compres a les botigues associades per tal d’aconseguir regals. Javier Picornell, ha assenyalat que “construir aquesta app/videojoc és el primer gran repte per el 2023”.

El trenet de Nadal continua sent una de les activitats promocionals més destacades durant aquestes festes a més dels sortejos habituals de pernils i viatges de cap de setmana.

La tradicional fira de Nadal que s’organitzava a la Rambla de la Marina durant el Nadal no es farà en aquesta ocasió.

De la seva banda, Sílvia Quero, expresidenta del Grup de Botigues del Centre i Sant Josep, ha fet un balanç positiu del seus dos anys de mandat. Segons Sílvia, “ha estat un repte i la veritat és que hem donat una volta a la manera de fer de l’associació. Hem de deixat de ser tan tradicionals i hem començat a fer coses més modernes i actuals”.

El Grup de Botigues del Centre i Sant Josep està format per més de 150 botigues d’aquests dos barris de la ciutat i té com a principal objectiu potenciar el comerç de proximitat a L’Hospitalet.