L’associació L’HOrgull, en defensa dels drets LGTBI ha celebrat una assemblea on s’ha escollit la junta directiva per unanimitat tot renovant la presidència de Javier Garrigós, qui repeteix en el càrrec amb Rafael López com a tresorer i Isabel Lozano com a vocal. S’incorporen dues noves persones: Xavier Mombiela com a secretari i Daniel Baz com a vocal.

Garrigós ha dit que “continuaré treballant per garantir els drets de les persones LGTBI+ a L’Hospitalet i lluitarem per difondre i conscienciar sobre la lluita per una societat més justa, més diversa i més igualitària, lliure de discriminacions de cap tipus”.

Un seguit d’activitats fetes el 2023 per donar visibilitat al col·lectiu

En el sí de l’assemblea les persones sòcies han fet una valoració positiva de les activitats portades a terme durant l’any 2023 tot destacant com han pogut ajudar a la visibilitat del col·lectiu LGTBI+ a la ciutat, com ara la Setmana Trans o la Gala benèfica per la lluita contra la Sida/VIH.

Han destacat la col·laboració amb el teixit associatiu de L’Hospitalet per fer diferents activitats per la ciutat i en el sí de les comissions de festes de la ciutat. També han valorat positivament les accions portades a terme per la garantia dels drets de les persones LGTBI+ com ara els serveis d’assessorament jurídic, la col·laboració amb l’Hospital General de L’Hospitalet, la participació en actes institucional, l’impuls de mocions al Ple a través dels grups polítics municipals, la creació de famílies LGTBI+ o la presentació d’instàncies per acabar amb la LGTBI+fòbia als carrers de L’Hospitalet.