La segona entrevista del Diari de L’Hospitalet als portaveus municipals és enguany amb Jaume Graells, el líder de l’oposició a l’actual Ple municipal.

Graells, després de gairebé un any formant part del grup municipal d’ERC+EUiA, explica la seva sensació de que a L’Hospitalet s’ha estat venent una idea d’èxit il·lusòria que no respon a la realitat de una “ciutat pobra en recursos”. Una realitat que, segons Graells, s’hauria de revertir amb una reivindicació ciutadana unitària que permetés la obtenció de més recursos per a una gran ciutat “d’alta complexitat”.

A l’entrevista, Jaume Graells repassa els eixos de la legislatura per a ERC+EUiA i també argumenta el seu vot contrari als pressupostos municipals d’aquest 2024. Respecte la voluntat explicitada pel portaveu municipal socialista, Francesc Belver, de “reprendre un govern de coalició d’esquerres”, Graells s’ha desmarcat afirmant que “ells no són un govern d’esquerres” i s’ha preguntat si “hi ha gran diferència entre L’Hospitalet de Núria Marín, la Badalona d’Albiol o el Madrid de Martínez-Almeida?”.

El portaveu d’ERC+EUiA també ha explicat l’objectiu de la moció del seu grup per reformar els òrgans de participació de L’Hospitalet, que al seu parer són d’accés massa complicats per als veïns. D’altra banda, Graells creu que a L’Hospitalet no es pot fer més en el tema de l’estalvi d’aigua per la sequera.

Llegeix l’entrevista completa al Diari de L’Hospitalet