Jaume Graells, d’Esquerra Republicana de Catalunya, ha tancat la campanya de les eleccions europees al Parlament Europeu fent una visita al “mercat de carrer” de Bellvitge. Graells ha assegurat que “les eleccions europees son les més determinants perquè són en les que els ciutadans s’hi juguen més pressupostos i més diners.”

El representant d’ERC a L’Hospitalet ha assenyalat que “hi hagut un moment de creixement en els pressupostos europeus que no s’ha aprofitat a la ciutat. Només s’han fet carrils bicis que no van enlloc. No hem invertit aquests diners europeus en fer polítiques d’ocupació de qualitat o d’habitatge. Això és el que ens hi juguem a Europa, i en canvi estem parlant de les cartes de Pedro Sánchez i de combatre la ultradreta. Però la ultradreta se la combat generant benestar a la població, no fent d’altaveu d’aquests partits, que és el que esta fent el president del govern”.

Graells ha afegit que votar ARA Repúbliques “és votar nacions lliures”. La coalició d’ARA Repúbliques la formen ERC, BNG, Bildu i Ara República de les illes Balears.