El pessebre institucional es pot visitar fins al 4 de gener de dilluns a divendres d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes, d’11 a 14 hores. Els pessebristes mantenen la tradició amb algunes novetats com una anunciata, figures amb moviment i peixos vius. 

Cada any el vestíbul de l’Ajuntament de L’Hospitalet acull un pessebre de grans dimensions. El d’enguany fa 6 metres d’amplada per 3 m d’alçada i ha estat obra dels pessebristes Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà que han volgut ambientar el naixement en un poble medieval.

A banda de l’escena més cristiana del naixement i l’arribada dels Reis Mags s’ha afegit, com a novetat, una anunciata que recrea com els pastors reben la notícia per part de l’àngel. També s’ha incorporat figures amb moviment com la del ceramista, el fuster i el Ferrer. Altres elements que destaquen són un riu amb peixos vius, una cascada i una gran roda de molí que s’acciona amb la força de l’aigua.

El pessebre es pot visitar fins al 4 de gener de dilluns a divendres d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabtes, d’11 a 14 hores. Els diumenges i festius estarà tancat.