L’Hospitalet organitza la 1a Jornada per a l’Ocupació per posar en contacte persones que cerquen feina amb empreses que tenen vacants. L’objectiu és augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania. 

L’esdeveniment serà el dimarts 12 de desembre, de 9 a 14 hores, al recinte firal de La Farga de L’Hospitalet (accés pel carrer de Girona, 10) i està destinat tant a persones en situació d’atur com en actiu. Fins al moment hi han confirmat l’assistència més de vint empreses. 

Els ciutadans interessats en participar-hi, s’han d’inscriure’s online amb aquest formulari, i posteriorment s’emparellarà la seva candidatura amb les empreses més adients al seu perfil. 

Durant la jornada, les persones inscrites tindran programades entrevistes amb personal de recursos humans. Seran converses directes breus d’entre 10 i 15 minuts, que els permetran contactar amb diverses empreses en un mateix espai.  

De forma paral·lela, la jornada també comptarà amb conferències pràctiques per potenciar el perfil professional amb consells sobre el món del treball. Les activitats, impartides per experts en els recursos humans, seran d’accés lliure i no caldrà inscripció prèvia.  

Les conferències seran les següents: “Com saber-se vendre en el món laboral”; “Com canviarà LinkedIn el 2024 si estàs buscant feina”; “El teu treball del futur ets tu”, i “Aprendre és canviar: no deixis d’aprendre a aprendre per trobar la feina del teus somnis”.

També hi haurà una mostra d’empreses, una exposició amb productes i serveis sobre noves formes de buscar feina i un punt d’informació de l’Ajuntament on es donaran a conèixer els serveis de borsa de treball i els programes de formació municipals. 

La jornada, promoguda per l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’emmarca en les activitats del Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de L’Hospitalet, un acord signat entre l’Ajuntament i agents socials UGT, CCOO, les associacions empresarials AEBALL i PIMEC.