El saló IndieDevDay, certamen sobre videojoc independent, se celebra aquest cap de setmana, a La Farga Centre d’Activitats, de divendres a diumenge.

Aquest saló, que per primera vegada se celebra a L’Hospitalet, aplegarà el millor del videojoc indie i serà el més gran d’aquest sector que s’organitza a l’Estat.

En aquest certamen, que arriba a la sisena edició, i que augmenta fins els 8.500m2 d’exposició, s’espera tenir més de 100 estudis de desenvolupament, espais de joc, conferències i taules rodones del món del videojoc, tant professionals com més generals, a més de diverses opcions d’oci i gastronomia per a tenir un cap de setmana gamer complet.

La fira compta amb el suport de les distribuïdores Devolver Digital i Meridiem Games, oferint una experiència tant per a professionals com per a entusiastes dels videojocs.

A més a més, hi haurà una jornada dedicada als professionals del sector, destacant la participació de dones professionals com a exponents. D’altra banda, s’organitzarà la primera fira de treball Talent Dev Day per a estudiants i professionals.

L’IndieDevDay, primer saló que obre el calendari firal a La Farga, comptarà amb més de 120 estands i més de 170 jocs.