Extingit des de les 9.15h del matí l’incendi declarat una hora abans en un àtic del carrer Rafael Campalans, 36, al barri de la Torrassa.

A l’habitatge s’hi trobaven cinc persones. Una d’elles ha patit cremades a la cara.

El foc, segons fonts dels Bombers, l’ha originat una explosió i no descarten que l’hagués ocasionat un patinet elèctric, això apunta el cap territorial de la Metropolitana Sud de Bombers, Ricard Costa, que s’ha desplaçat a l’incendi. “És possible, hi havia patinets afectats, llavors, donat la freqüència d’aquest tipus d’accident és possible. Però és preferible que ho comenti investigació més endavant” explica Costa.

Els veïns del pis on s’ha declarat l’incendi, l’àtic interior, no podran tornar al seu habitatge. També s’ha vist afectat per les flames el sobreàtic i els veïns d’aquests pis tampoc poden tornar-hi.

L’Ajuntament ha activat el protocol de serveis socials per atendre a les persones afectades. “Els de l’àtic i sobreàtic, ara mateix, no podran tornar al seu domicili i per això hem activat els serveis socials per donar-li una sortida en aquesta situació tan complicada deguda a l’incident” explica la regidora del districte Collblanc-La Torrassa, Olga Gómez, que s’ha desplaçat al lloc dels fets.

24 efectius, 9 d’ells de Bombers i diversos dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana han treballat en l’extinció de l’incendi. També un arquitecte municipal s’ha desplaçat a l’immoble per evaluar el grau d’afectació de l’edifici.

La investigació roman oberta per part dels Mossos.