Un total de 9 dotacions de Bombers s’han desplaçat al carrer d’Alegria al barri de La Florida el matí d’aquest dimecres a causa d’un foc que ha cremat un cotxe i la instal·lació elèctrica d’un aparcament.

Just al costat d’aquest recinte es troba l’escola bressol municipal Casa de les Flors, que es troba en un edifici propietat de la Generalitat. La llar d’infants ha hagut de tancar les portes aquest dimecres com a conseqüència de les afectacions que ha provocat l’incendi a les canonades de l’edifici. Fonts de l’Ajuntament informen que està previst que demà dijous reobri, un cop fetes totes les comprovacions. No podrà però reprendre l’activitat el menjador del centre i com alternativa s’ha previst servei de càtering.

Els veïns denuncien molèsties i incivisme al pàrquing

D’altra banda, el veïnatge de l’edifici afectat, que és de lloguer de protecció oficial, ha alertat els Bombers que en el recinte en què s’ha produït l’incendi dorm habitualment gent.

Per aquest motiu els bombers han fet una recerca intensiva al recinte i les escales de l’edifici implicat. Els bombers han vist obstaculitzada la seva feina per la mala visibilitat pel fum. Sortosament no s’ha trobat ningú i no s’han de lamentar danys personals.

Un dels vehicles abandonats que hi ha a l’aparcament soterrani de la comunitat

Un dels veïns que ha ha rebut l’avís de l’incendi per part dels bombers a les 06:30 ha explicat als Mitjans de Comunicació les molèsties que pateixen des de fa anys a causa de les persones que viuen en algun dels cotxes abandonats que hi ha al pàrquing.

“El que ha passat avui era previsible. Tenim la porta trencada des de fa mesos. Ja hem avisat a la Generalitat però no fan res. Aquí entra qui vol i fa el que vol. Hem vist drogues, alcohol, festes i sexe. Precisament, les persones que dormen són les que menys molesten. A mí ja m’han ocupat el meu cotxe diverses vegades” ha relatat el José López.