A les 22h de diumenge els Bombers de la Generalitat han controlat l’incendi declarat al voltant de les 19h a les instal·lacions de les Piscines Municipals de L’Hospitalet.

El foc va afectar totalment la zona de vestuaris a la planta -1, i la temperatura i el fum afecten la planta -2, on hi ha la sala de màquines, i un passadís. La temperatura va trencar també vidres.

Segons fonts municipals, el foc s’ha declarat a la sala de calderes i els danys ocasionats són quantiosos. També informen que en conseqüència aquest dilluns el poliesportiu romandrà tancat. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament informarà els usuaris sobre la reobertura de l’equipament.

Una piulada realitzada a través del perfil @bomberscat a X, informava d’un avís d’incendi en aquest equipament esportiu municipal ubicat al carrer de Rosalía de Castro, a Sant Josep. L’alerta l’havien rebut a les 18.58h d’aquest diumenge. L’equipament es trobava a aquella hora tancat al públic i cap persona hi era a l’interior.

Els bombers han mobilitzat fins a 11 dotacions que hi treballen en les tasques d’extinció. També han col·laborat agents de la Guàrdia Urbana de L’H.

Alguns comentaris de ciutadans a través de xarxes van alertar que l’olor a cremat se sentia fins i tots des de municipis veïns.