El grup d’indie rock Igual nos vamos a morir ha vençut a la final de l’Hospisona 2024. Un dels objectius d’aquest concurs és buscar i recolzar el talent musical de joves emergents residents a Barcelona i a l’àrea metropolitana.

El premi consisteix en una Beca d’acompanyament que constarà de 3.000 euros per invertir en el desenvolupament del projecte musical, la subvenció per gravar un videoclip, l’assessoria per part de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet, una beca de producció de directe i una beca d’enregistrament d’estudi.

Els altres finalistes també han tingut 30 minuts per presentar el seu repertori a l’escenari de la Sala Salamandra. El públic ha pogut gaudir de la fusió de música electrònica amb sons de la seva terra de la Cristina Len, de la fusió de house i drum and bass del grup Balma i del clean pop de la Yudi Saint X.

El guanyador es va escollir mitjançat un jurat conformat per professionals de la Casa de la Música de L’Hospitalet i per professionals del sector musical local. La decisió, tal com van explicar en el moment de l’anunci, va estar molt complicada per la gran qualitat dels quatre finalistes.

 “Cada cop L’Hospisona té un poder de convocatòria més gran. També el premi i el programa d’ajudes és una cosa que a les bandes les crida molt l’atenció. És una ajuda que els hi funciona molt bé per fer-se lloc” ha explicat l’Isaac Díaz, coordinador de la Casa de la Música de L’Hospitalet.