La nit del 24 al 25 de desembre, el servei finalitzarà a les 23 h en els principals operadors ferroviaris: Metro TMB, FGC i Rodalies Renfe. Pel que fa a TRAM i Bus TMB efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 h.

El dia de Nadal (dilluns 25 de desembre) Metro TMB, FGC i TRAM funcionaran de 5 h del matí a 2 h de la matinada, i per Sant Esteve (dimarts 26) ho faran fins a les 00 h de la nit. Pel que fa a Rodalies, l’inici del seu servei el dia de Nadal serà entorn a les 7 h. Per la seva part, Bus TMB efectuarà el seu servei habitual en ambdós dies.
 
La nit del 31 de desembre a l’1 de gener el servei serà ininterromput durant tota la nit en els operadors ferroviaris TMB i TRAM. Pel que fa a Rodalies de Catalunya i servei de Bus TMB l’horari serà l’habitual en dia festiu sense modificacions horàries.

Com és habitual, FGC oferirà servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Sarrià), L12 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Les característiques del servei que oferirà Ferrocarrils durant el Nadal es podran consultar a www.fgc.cat, al cercador web i de l’aplicació per a mòbils d’FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com al telèfon d’atenció al client 012.

La nit de Reis, del 5 al 6 de gener, es mantindran els horaris habituals de vigília de festiu; fins a les 2 h de la matinada en el cas de Metro TMB, FGC i TRAM, i horari habitual de dia feiner a Rodalies Renfe. 

Els busos nocturns augmentaran el nombre de vehicles durant les festes

El Nitbus, el bus nocturn metropolità de l’AMB, que dona servei a Barcelona i altres 17 municipis de la metròpolis, oferirà el seu servei habitual, operant de les 23 h fins a les 5 h de la matinada, cada 20 minuts, com fa els 365 dies de l’any.

De la mateixa manera, els busos nocturns de la Generalitat també oferiran el seu servei habitual. A banda, tant l’AMB com la Generalitat incrementaran el nombre de vehicles per atendre aquells punts i franges horàries de la nit on hi pugui haver més demanda o necessitats específiques de mobilitat.

 Els operadors preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència de persones usuàries que es desplaçaran en transport públic per celebrar les festivitats. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.