Estudiants dels diferents cicles formatius de Planeta Formació han organitzat un festival de música per posar en pràctica els seus coneixements en producció, realització i imatge i so. El resultat: una jornada amb una desena d’actuacions musicals, tant de DJ’s com de grups convidats, oberta al públic. 

Feia dos mesos que els alumnes de diferents cicles formatius (Vídeo, DJ i SO, producció Audiovisual i Espectacles) de Planeta Formació treballaven conjuntament per organitzar un festival de música a l’Auditori Barradas on, tant l’equip tècnic com els DJ que hi actuen, formen part de l’alumnat.

Finalment, ho han portat a terme avui, sota el nom d’“Hola Estiu” i amb un programa que inclou actuacions de DJ’s en formació i diverses bandes musicals que han seleccionat ells mateixos. Els assajos i el muntatge s’han fet durant quatre dies.

Aquesta és una proposta pedagògica per avaluar els alumnes a final de curs. La Coordinadora d’Imatge i So de Planeta Formació, Txu Morillas, ha explicat que “aquest festival els dona a més, l’oportunitat de descobrir allò que els agrada a la vegada que veuen la utilitat real de tot el que han estudiat a l’aula“.

Els alumnes que hi han participat en l’organització valoren la iniciativa molt positivament, ja que, asseguren, els ha anat molt bé per posar a prova la capacitat de treball en equip i de gestió de l’estrès.