L’Esplai Can Serra estrenarà nova ubicació dins del mercat del barri. S’obre la possibilitat d’apropar-se encara més a la gent i a les entitats de Can Serra. N’hem parlat a l’Entrevista de l’Informatiu amb la directora de l’esplai, Mireia Bru que ha explicat “com el procés ha estat una mica llarg perquè el Covid no ens ha ajudat i el temps ha anat passant. En el sí del curs 2016-2017 de la mà de la Fundació Catalana de l’Esplai ens vam proposar fer un projecte infantil de participació real als barris”.

Bru ha assenyalat que “com a entitat vetllem, perquè els nens puguin dir la seva i siguin partícips del seu propi entorn. Volem obrir-nos al barri i vam anar al Consell de Districte i ens van oferir les possibilitats que podien ser més viables ja que és veritat que els nens proposen, de vegades, coses inversemblants però sí d’altres viables com ara el mural de la plaça de La Carpa i que l’esplai tingués nova ubicació”.

Mireia Bru es felicita de la nova ubicació dins del mercat de Can Serra en unes obres que duraran sis mesos i amb “la il·lusió que el proper curs ja el comencem en el nou local”, ha indicat Bru.