La banda de techno-rumba “Habla de mi en presente” és la guanyadora de l’última edició de L’Hospisona. La Salamandra ha acollit la gran final d’aquest concurs que busca la millor banda jove revelació del 2021 que, enguany, ha hagut d’adaptar el seu format a les restriccions imposades per la pandèmia.

L’última edició de L’Hospisona s’ha adaptat al format televisiu per tal de poder arribar a més públic. I és que les restriccions per la pandèmia n’han impedit la presència a la sala Salamandra. Així, tant les semifinals que es van fer al desembre com la final d’aquest dijous s’han emès en streaming a través del web de L’Hospisona.

La banda de techno-rumba nascuda a Berlín i fincada a L’Hospitalet “Habla de mí en presente” s’ha proclamat guanyadora de la 14ena edició de l’Hospisona en una competida final celebrada a la Sala Salamandra de L’Hospitalet. El jurat del concurs que ha destacat l’alt nivell de totes les bandes participants en aquesta edició.

La banda guanyadora ha aconseguit una beca d’acompanyament de les Cases de la Música que, entre altres coses, consta d’una dotació econòmica de 3.500 euros. La tarda es va completar amb les actuacions de les altres tres bandes finalistes: l’energia d’Alma de Pato, que havia arribat a la final gràcies a la votació online; l’hipnotisme de la proposta indie-pop amb tints experimentals de Mariana També; i, finalment, el hip hop i el rap de la banda de música urbana 186.