Des de fa uns anys, els partits del Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet tenen un toc especial. Guillem Alier va aterrar al club fa tres temporades i amb ell va arribar també una de les seves passions: les retransmissions esportives. Una afició que es va iniciar en una època molt difícil, la crisi de la Covid, com el mateix Alier explica: “No ens deixaven entrar als pavellons i vaig agafar el mòbil i amb un altre pare vam començar-ho de broma, per a la resta de pares”.

Aquest va ser l’inici, quan el seu fill jugava al CV Mundet. A partir d’aquí va descobrir un nou món al qual es va enganxar. Els seus muntatges han evolucionat i actualment les retransmissions es poden seguir en directe a través del canal de YouTube de l’entitat, amb tres càmeres doblades, micròfons als entrenadors, repeticions… “Una bogeria”, reconeix.

I per acabar de rematar-ho, és el mateix Guillem Alier qui fa les narracions dels partits. “Jo de volei no en sé, només el que he anat aprenent d’anar veient. Així que crec que la feina que hem de fer no és tant explicar el que s’està veient, sinó que la gent s’ho passi bé”.

Les retransmissions de Guillem Alier ja s’han fet un forat més que important al món del volei català i espanyol. Molts partits tenen més de 1000 visualitzacions totals i pics de més de 100 persones en directe. Unes xifres que recompensen la feina ben feta i, sobretot, la passió.