Dissabte, 17 de juny, arrenca la Festa Major de Granvia Sud amb un programa ple de novetats com el micro obert, l’Extremrace o un show làser. Les activitats s’allargaran fins al 24 de juny.

La cercavila amb els gegants de la ciutat donarà el tret de sortida a la Festa Major de Granvia Sud el dissabte, 17 de juny. La cultura popular donarà pas a la graellada i a la nit, arribarà l’esperat sopar de germanor. “Enguany hi tenim l’espectacle Eufòria amb ballarins, malabars i performances i creiem que pot ser molt divertit”, ha explicat Cristian Gil, vocal de la Comissió de Festes de Granvia Sud.

Diumenge al matí, al parc del Repòs, el veïnat podrà gaudir d’activitats i tallers infantils i els més grans hi podran fer el vermut. A la tarda, la plaça dels Veïns també estrenaran proposta. “Tenim un micro obert, on tothom qui ho vulgui podrà mostrar les seves habilitats a l’escenari”, ha puntat Gil. Sebastián Ariel en serà el mestre de cerimònies.

I la festa continuarà el dijous a la tarda, 22 de juny, amb l‘Extremrace i la xocolatada. “Són dos circuits d’inflables de 25 metres per totes les edats amb obstacle”, han explicat des de la comissió de festes.

La revetlla de Sant Joan també es podrà celebrar a la plaça dels veïns amb un sopar i música. Dissabte, 24 de juny, a banda de les havaneres, Granvia Sud clourà la festa amb una proposta molt original i vistosa, un Show Làser. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.