La cantant hospitalenca, Gisela Quirós, ha presentat el seu primer disc, anomenat “Azar”, a l’Auditori Barradas. El projecte porta aquest títol perquè la Gisela explica que així va ser com va arribar al món de la música, per casualitat. Després de quasi dos anys de treball, l’artista es va mostrar molt satisfeta de poder presentar l’EP a la seva ciutat natal, L’Hospitalet.

“Ha estat un procés creatiu bastant llarg, porto composant més d’un any, quasi dos, sento que acabo de donar a llum a un fill, estic molt contenta de poder actuar aquí i de rebre l’escalfor de la gent que sempre és el que més m’anima”, va expressar la cantant, que va aconseguir exhaurir totes les entrades que es trobaven a la venda.

La Gisela va començar el concert disculpant-se amb el públic, ja que acabava de recuperar-se d’una bronquitis i volia donar el millor de si mateixa, tot i no tenir la veu en les millors condicions. Això no va ser impediment per fer gaudir amb la seva veu a tot l’auditori, que va poder escoltar temes amb ritmes de bachata, com “Esa chica” o d’altres més íntims i en acústic, amb acompanyament de piano i guitarra.

Fa poc temps, la Gisela s’ha mudat a Madrid, on està desenvolupant la seva carrera com a artista i té feina com a cantant. Tot i això, la seva vida continua molt lligada a L’Hospitalet i a Barcelona, i per això va compondre la cançó “Entre Madrid y Barcelona”, que tanca el disc.

“Estic amb l’AVE tot el dia, pujant i baixant. Allà a Madrid tinc molta feina, estic dedicant-me a la música i estic molt contenta, però sempre em fa feliç poder tornar a casa i sempre em fa feliç cantar les meves cançons a L’Hospitalet”, ha declarat respecte a com se sent després d’aquest canvi d’aires.

La Gisela es va donar a conèixer en el talent show, Got Talent, on va arribar fins a les semifinals; després també va participar en el programa La Voz, en la versió de Polònia i també va aparèixer en el talent show local de la Xarxa, Operació Paki.