L’Associació Empresarial del Baix Llobregat i L’Hospitalet (AEBALL), amb la col·laboració de Levelinstrukta i Fundació Gremibaix, i el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha tancat de forma satisfactòria la segona edició del Programa Singulars Activa el teu futur!..

Aquest projecte, adreçat a 45 joves menors de 30 anys per afavorir la seva inserció laboral i la seva millora competencial, amb orientació laboral, formació professionalitzadora i acompanyament a la inserció ha donat resposta a les necessitats detectades al mercat laboral del territori, com a resultat d’un estudi previ realitzat per la patronal a les empreses, oferint tres itineraris amb formacions diferents, de Magatzem, d’Administració i d’Electricitat.

En finalitzar el programa, 36 joves van trobar feina, un 71% dels participants, i 26 d’aquestes contractacions, van ser indefinides o de més de 6 mesos de durada.

Actualment, l’AEBALL té en marxa, fins al desembre, la seva 3a edició del programa, promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).