El Club de Beisbol i Softbol Hèrcules L’H té nou president, es tracta de Frank Salas, que fins ara també exercia les funcions d’entrenador del primer equip i coordinador de l’entitat. Per aquest mandat vol cuidar la massa social i recuperar la secció femenina del softbol.

Frank Salas agafa les regnes del CS Hèrcules L’H amb la ferma voluntat de cuidar al màxim als jugadors i jugadores, així com a les seves famílies. Al mateix temps vol donar continuïtat al bon treball que des de fa molts anys es fa a la base. Una pedrera que per a molts és la millor d’Espanya.

Però per fer-ho possible considera que es vital disposar d’un camp de gespa artificial, ja que la Federació Espanyola de Beisbol no permet jugar la màxima categoria en terreny de terra com l’actual. Aquest fet provoca que els jugadors de l’Hèrcules, quan arriben a l’etapa junior marxen a d’altres clubs. L’Ajuntament va anunciar que aquest estiu es faran les obres per posar gespa artificial.

El nou president, Fran Salas, assenyala que “estem farcint de grans jugadors als millors equips d’Espanya. Nosaltres els formem aquí però els aprofiten altres clubs que sí poden disputar la màxima categoria espanyola. Entenem als nostres jugadors, és normal que quan acaben l’etapa juvenil vulguin jugar al màxim nivell, i nosaltres no els podem oferir aquesta oportunitat”.

Afegeix que “no dubto que si finalment posem gespa artificial al camp de la Feixa Llarga jugarem a la màxima categoria. El que sí tinc clar és que els nostres nois no marxaran fora a competir”.

Aquesta última temporada  han guanyat la lliga els equips sots-12 i sots-10, aquest últim a més a més també ha conquerit la Copa. Els sots-13 ha guanyat el Campionat Nacional, i el sost-14 ha quedat sotscampió de Copa. Un planter que confirma la seva qualitat.

Un altre objectiu de Frank Salas com a nou president és recuperar la secció femenina de softbol. Actualment s’està treballant a fons per tenir-lo de nou al proper mes de gener.