La proposta de pressupostos municipals per al 2024 que ha posat a sobre de la taula el PSC es basa, a criteri de VOX, en “més despesa, més impostos i més deute”. Per això la postura d’aquest grup, segons ha argumentat el portaveu Francisco González, és “una esmena a la totalitat”.

González, que ha estat entrevistat l’espai l’Entrevista de l’Informatiu, desconfia que el PSC s’acosti a VOX per tirar endavant les seves polítiques. “Estem a les antípodes ideològiques dels socialistes i especialment en l’actual context polític. Ara bé a propostes concretes que siguin un bé per al veïns sí hi donarem suport”, afirma.

El portaveu de VOX considera que “els comptes del PSC van en contra del nostre enfoc general de ciutat. Es basen en més despesa, més impostos i més deute”. González critica que “a més es plantegen en el moment en que els ciutadans estan patint un espoli sense precedents” per les polítiques fiscals del Govern, “amb un Estat en màxims recaptatoris”.

Per tot plegat, González conclou: “Som conscients que el pressupost de L’Hospitalet per habitant potser es queda curt, però la solució no és collar més el contribuent i endeutar-lo més”.

Respecte les accions que planteja el seu grup per millorar la seguretat a la ciutat, Francisco González afirma que el primer és “aconseguir que la Guàrdia Urbana compleixi amb la funció de prevenció de delictes, cosa que difícilment ho podem fer ara per manca de recursos”. El líder de VOX creu que “el PSC amaga la realitat com un estruç”, ja que L’H està “al capdavant de les ciutats metropolitanes on més han augmentat els delictes”.

Aquest és el primer mandat que VOX té representació en el consistori amb tres regidors obtinguts en les passades eleccions municipals, les segones a les que concorrien. “Per aquest mandat les nostres expectatives és ser al servei dels veïns i complir en la mesura del possible els nostres compromisos electorals, tenint en compte que és difícil amb un PSC que està a falta d’un regidor per a la majoria absoluta”, diu.