L’atleta de l’ISS L’H Atletisme ha participat a la localitat nord-americana de Portland la mitja marató de la localitat. Guim està als EEUU per motius laborals i creu que baixarà aviat d’1h10’. D’altra banda bones actuacions dels atletes de l’ISS a Vilanova i a Alella.  

L’atleta de l’ISS L’Hospitalet Atletisme, Francesc Guim, ha demostrat a la localitat de Portland (Oregón), als EEUU, que la seva estada en aquest país per motius laborals, no està renyida amb els entrenaments de cara a millorar la seva marca personal en Marató.

Aquest cap de setmana ha demostrat trobar-se en molt bona forma assolint la victòria a la Mitja Marató de la ciutat amb un temps d’1h12’24”. L’atleta de l’ISS ha parlat de “bones sensacions” i està convençut que no trigarà gaire en baixar d’1h10’.

Amina Álvarez també es prepara als EEUU

L’estada americana sembla que va bé als atletes de l’ISS. El passat mes de juliol, Amina Maria Álvarez va encetar l’aventura americana. Estudia i entrena a Buies Creek. Entrena amb el tècnic Michael Kelly i ha comentat que “de moment tot és molt positiu, això sí, molt diferent que a Catalunya, des dels entrenaments a com són els campus”.

Els entrenaments comencen a les 6 del matí, estudiar pel matí i per la tarda més entrenament. Ha competit a diferents crosos a Virginia, a Indiana i a Kentucky. Ja prepara la temporada en pista coberta i la pista a l’aire lliure on la Lliga Universitària a terres americanes té un gran prestigi.

Mitja marató de Vilanova i Cros d’Alella

Aquest diumenge s’ha disputat la XV Mitja Marató de Vilanova. Cal destacar la bona actuació d’Àlex Almeida que ha finalitzat vuitè. També ha competit Mari Carmen Paredes, una setmana després d’assolir la seva millor marca personal a l’Espirall.

I en el 6é Cros d’Alella, Bruno Crescenti ha estat desè en categoria benjamí. Marco Crescenti setè en alevins i Quim Pueyo, sisè, Andrei Rodríguez, setè, Ferran Albiol, dotzè i Oleg Rodríguez, setzè, en categoria cadet.