Durant aquest mes de juny se celebra el Fòrum del Pla Integral de Les Planes-Blocs Florida. La iniciativa, que arriba a la setena edició, compta amb una vintena d’activitats de portes obertes per donar a conèixer al veïnat la tasca que fan les entitats del barri.

El Fòrum del Pla Integral Les Planes-Blocs Florida ha tornat enguany amb un nou format. En aquesta setena edició, s’han programat una vintena d’actes que al llarg del mes de juny volen mostrar al veïnat la tasca que duen a terme les entitats del barri.

“Des de l’Oficina del Pla Integral no hem volgut organitzar la tradicional trobada d’altres edicions, sino que hem demanat a les entitats que siguin elles les que obren les portes per mostrar el que fan i donar a conèixer els seus projectes”, explica Lluís Esteve, coordinador del Pla Integral Les Planes-Blocs Florida.

Entre els actes del Fòrum destaquen els de caire cultural, com el concert de corda dels alumnes de l’escola Pau Vila, la projecció del curtmetratge “La Florida és Vida” o una mostra d’arts i competició de ball al Centre Ecològic de Matacavalls.

També hi haurà diferents tallers comunitaris per reflexionar sobre el futur del barri o adquirir hàbits d’alimentació saludable.

Els actes del Fòrum s’adrecen a tota mena de públics. Des dels tallers d’estimulació cognitiva de la Creu Roja dirigits a la gent gran o les jornades de portes obertes a l’espai Jove Sidecar.

També hi hauran activitats infantils, com el taller de demostració de circ Florida Circus Time, una gimcana per conèixer el barri en família o els jocs i l’experimentació de l’Espai de criança.

Les activitats del Fòrum del Pla Integral s’allargaran fins el 30 de juny.